5 дівчачих серіалів для довгих вихідних

Photo of author
Written By Зеник

Збірка з 5 серіалів, де є сильні духом жінки, інтригуючий сюжет і, звичайно ж, любовні історії.

Дві дівчини без копійчини (2 Broke Girls)

Комедія про двох дівчат, які працюють офіціантками у невеличкій забігайлівці. Макс – це “тертий перець”, що не очікує подарунків долі. Вона гарує одразу на двох роботах і з гумором переносить будь-які труднощі. Керолайн виросла у багатій сім’ї, але через махінації батька її статки конфіскувала поліція. Дівчата зовсім різні. Єдине, що їх поєднує – це мрія про власний бізнес, котрий вони намагатимуться створити протягом всіх серій. Серіал легкий і доволі веселий, він забезпечить гарний настрій на весь вечір.

divcha-2

Дівчата Гілмор (Gilmore Girls)

Події серіалу розгортаються в крихітному містечку Старз Холлоу. Його жителі пишаються наявністю світлофора та прекрасно виживають без торгових центрів і суші-барів. Одним із них є Лорелай Гілмор – трицятидвохрічна мати, що самостійно виховує вдвічі молодшу доньку. “Дівчата Гілмор” надзвичайно схожі, а їх стосунки швидше нагадують дружбу, ніж батьківські відносини. Вони живуть насиченим життям, повним приємних несподіванок… Серіал дуже добрий і милий, він нікого не залишить байдужим

divcha-3

Дівчата (Girls)

Попри велику кількість серіалів, сьогодні важко знайти кіно, що “зачіпає за душу”. Якщо ви шукали щось подібне, не пропустіть “Дівчат”. Це дуже відверте кіно без прихованих сенсів.

divcha-7

Сюжет розповідає про Ханну – двадцятирічну дівчину, яка завжди була творчою особистістю і мріяла стати відомою письменницею. Одного дня батьки позбавляють її фінансової допомоги, після чого вона змушена самостійно заробляти на життя. У серіалі є все: стосунки, дружба, дорослішання, проблеми з батьками. І що гарно, без прикрас. Нестандартний, цікавий серіал.

divcha-9

Щоденники Керрі (The Carrie Diaries)

Що може бути більш дівчачим, ніж «Секс і місто»? Цей серіал! Адже він розповідає підліткову історію Керрі. Що варто знати? Керрі Бредшоу – випускниця середньої школи, яка пережила смерть матері і в даний час робить перші кроки до дорослого життя разом з батьком і конфліктною сестрою.

divcha-8

Її життя не відрізняється яскравістю і масовістю подій, швидше нагадує практичну буденність. Та в певний момент це міняється. Серіал «Щоденники Керрі» просякнутий атмосферою старшої школи в американському стилі. Тут і футбольні матчі, плітки, інтриги, негативний персонаж, який стає позитивним, дружба і перше кохання. Гарна атмосфера забезпечена.

divcha-5

Милі ошуканки (Pretty Little Liars)

Арія, Спенсер, Емілі, Ханна та Елісон товаришують роками. Та якось одна з дівчат безвісти зникає, після чого їх дружба “дає тріщину”. Через рік після цього випадку подругам приходять анонімні листи з погрозами. В них вказані найпотаємніші секрети дівчат, про які знали лише вони і їхня зникла подруга. Та якщо Елісон немає в живих, хто міг написати ці повідомлення? Це детективний серіал з непростим та інтригуючим сюжетом…

divcha-6