5 літніх фільмів з українським дубляжем від Netflix

Photo of author
Written By dianosaur

Безумовно, літо дарує приємну атмосферу довгоочікуваного відпочинку. Ми пропонуємо додати до ваших літніх канікул прохолодної атмосфери у вигляді романтичних фільмів, бонусом яких є улюблений всіма глядачами український дубляж!

Далечінь (2023)

dalechin

Німецький художній фільм розповідає про головну героїню, на ім’я Зейнеп успадковує будинок на хорватському острові й несподівано вирішує поїхати в подорож, яка повертає їй радість життя та дарує нове кохання.

Вілла “Романтика” (2022)

villa_romantika

Омріяна подорож Джулії до італійської Верони опиняється під загрозою, коли вона дізнається, що на орендованій нею віллі вже живе жахливо привабливий незнайомець.

Досконале поєднання (2022)

doskonale_poednannya

Щоб завоювати важливого клієнта, пробивна менеджерка з Лос-Анджелеса влаштовується на ферму в Австралії, де зближується із суворим і загадковим місцевим мешканцем.

Кохання і морозиво (2022)

kohannya_i_morozivo

Виконуючи останнє бажання матері, Ліна проводить літо перед коледжем у Римі, де відкриває для себе кохання, пригоди та пристрасть до морозива.

Привіт, бувай і все, що між ними (2022)

privit_i_buvai

Клер та Ейден домовляються розірвати стосунки перед коледжем — без жалю й розбитих серць. Але чи стане їхнє останнє побачення останнім шансом на кохання?