Найкращі серіали літа 2019

Photo of author
Written By Сергій

Літо 2019 року виявилось на диво вдалим для крутих серіалів. Хто був найкращим – виділити важко. Було й довгоочікуване “Чорне Зеркало“, що розчарувало фанатів вже звичною передбачуваністю твістів, були інші продовження та свіжі старти. Але зараз я б хотів навести серіали, котрі варті уваги із 100% гарантією. Серіали підібрані на різний смак, і для фанатів супергероїки чи триллерів, і для любителів більш “лайтового” контенту чи просто бажаючих відчути ностальгію за дитинством.

“Хлопці” (“Пацани”)

the-boys_1

Вибух популярності супергероїки вже давно спровокував появу фільмів та серіалів, так чи інакше деконструюючих жанр супергероїки. “Дедпул” та “Логан”, котрі втім все ще досить типові за своєю будовою супергеройські фільми, були лище початком. Серіали ж дозволили собі більше свободи у висміюванні та критиці популярних хвиль світового кіно. І ось, можна сміливо сказати, що найкраща “антисупергероїка” яку ми коли небудь бачили з’явилась на малих екранах. Зустрічайте екранізацію однойменного коміксу “The Boys”.

Хлопці” (або “Пацани”) – це звичайні люди, що боряться за нашу із вами безпеку, вбиваючи героїв в трико та плащах. Ще б пак, адже вони живуть у світі, де балом правлять супергерої, але більш реальні, якщо можна так сказати. Зарозумілі, нахабні егоцентрики та маніяки — улюбленці публіки, котра не знає, скільки жертв за їхніми плечима. За допомогою могутньої компанії герої набувають все більшого впливу і ніхто не сміє їм перечити, окрім “Хлопців” із харизматичним та брутальним Біллі Бутчером (Карл Урбан) на чолі.

Готуйтесь до трешу, крові, жорстоких сцен та чорного гумору, а також до приємних окові фаната камео.

“Дивні Дива” 3 сезон

stranger-things-3-1

Дивні Дива” (вони ж “Дуже дивні справи”) повернулись на екрани підписників стримінгового сервісу Netflix. Звичайно із потужною порцією поп-культури 80-х. Тут вас чекатимуть і “Рятівники Малібу” і “Термінатор”. Але головною іскрою, що додає серіалові нового шарму, це те, що головні герої дорослішають. Нехай ще не ступають на стежку дорослого життя, але вже закохуються та гадають, яке майбутнє чекає їх як друзів.

Сезон отримав досить критики від фанів перших двох сезонів, але стільки ж отримав й похвал. Тож вам вирішувати, але подивитись “Дивні Дива” однозначно варто. Тим паче, що це, швидше за все, вже кінець улюбленої історії.

“Добрі Передвісники” (“Благі Знамення”)

good-omens-1-1200x676

Довгоочікувана екранізація однойменної книги Террі Пратчетта та Ніла Геймана виявилась просто неймовірною! В центрі сюжету знаходяться ангел Азирафель та демон Кроулі. Не зважаючи на всі допустимі правила, вони — старі друзі, знайомі вже понад шість тисяч років. Керівництво штовхає їх до виховання антихриста, аби наблизити кінець світу. Втім, демон та ангел раптом виявляють, що зовсім цього не хочуть. Адже не буде більше коктейлів, суші, музики та багато чого іншого, до чого вони звикли на землі. Тож їм потрібно об’єднатись, аби не допустити катастрофи.

Серіал повен гумору та сюжетних ходів, притаманних майстрам пера, авторам першоджерела. А ідеальною картину роблять неповторні Девід Теннант та Майкл Шин.

“Місто на Пагорбі”

imamisto_na_pagorbige

Події серіалу відбуваються на початку 1990-х в Бостоні, правоохоронні органи якого тонуть в корупції і расизмі. Громадянське суспільство бере гору і очищає місто від корупціонерів.

Творці серіалу Бен Аффлек і Метт Деймон вирішили переосмислити ті події, що отримали назву “Бостонське диво”.

У Бостон прибуває на службу помічник окружного прокурора Декурсі Уорд, чорношкірий чоловік родом з Брукліну. Побачивши, які насправді справи у місцевій владі, Уорд вирішує за будь яку ціни змінити ситуацію. Втім Уорд змушений укласти союз з корумпованим, але шанованим ветераном ФБР Джекі Рором.

“Беверлі Хіллз, 90210”

beverly-hills-90210

Культовий серіал, котрий всі дивились в молоості (або ж, що стосується вкрай юних читачів, дивились їхні батьки чи старші брати та сетри) — повертається! Поки у вигляді міні-шоу. Але як би там не було, увесь оригінальний склад також в ділі. Окрім Люка Перрі, що виконував роль Ділана. Актор помер від серцевого нападу раніше цього року.