7 фільмів для закоханих

Photo of author
Written By Сергій

Брудні Танці.

dirty-dancing

Неймовірний фільм 1987 року із Патріком Свейзі та Дженіфер Грей у головних ролях. «Брудні Танці» – це кіно про любов, про танці, та ще раз про любов. Після виходу фільму глядачі тисячами забажали навчитись так танцювати та знайти кохання. Сьогодні вам гарантовані такі ж емоції. А якщо друга половинка поблизу – то половину роботи вже зроблено.

Коханий з Майбутнього

src_1373633300luabov-vne-vremeni

Ця романтична комедія із харизматичними акторами прийдеться до смаку як дівчатам, так і хлопцям. Приємного перегляду. Тім Лейк у віці 21 року дізнається від батька, що чоловіки із їхнього роду завжди володіють цікавою здібністю: подорожувати в часі. Тім не може змінити історію, але може впливати на те, що відбувалося в його житті. Тож він вирішує використати цю здібність, аби завоювати кохану дівчину.

Ла-Ла-Ленд.

la-la-land

Оскароносний мюзкл про молоду акторку та амбіційного джаз-піаніста, чиї шляхи одного разу перетинаються, і тоді вони вже розійтись не можуть. Чи можуть?

. . . .

Вічне сяйво чистого розуму

vichne_syaivo_rozumu

Можна забути що завгодно: вимкнути праску, оплатити рахунок, погодувати рибок. Ось тільки забути про свою кохану людину, яка заподіяла вам біль, стерти спогади про неї, викинути з серця ті емоції, які він викликає практично неможливо.

Привид.

ghost

Стрічка 1990-го року із Патріком Свейзі та Деммі Мур не втрачає своєї казковості й сьогодні. Наскільки сильним буває кохання, як довго вдається його зберегти та як відпустити того, кому прийшов час піти?

Титанік.

ap_titanic_kate_leonardo_jack_rose_sk_140113_16x9_992

Стрічка Джеймса Кемерона, котра не потребує окремого оголошення. Цей фільм бачили всі, а хто не бачив – тим обов’язково переглянути. «Титанік» – це в першу чергу історія не про затонулий корабель, а про людей, котрі полюбили один одного і вимушені згодом попрощатись.

. . . . .

Винні зірки

src_1403002184vinovat-zvezd

Красива, хоч і сумна історія кохання подається в дуже незвичайній манері. На відміну від штампованих підліткових мелодрам, стрічка приправлена дотепними діалогами героїв, їх же здоровим цинізмом і чорним гумором, який тут до місця.