8 комедій із 80-х, котрі варто переглянути сьогодні

Photo of author
Written By Сергій

Поліцейська академія

police-academy-promo

Новий закон вступає у силу! Більше ніяких обмежень при прийомі нових поліцейських. Мілкі правопорушники, розумні та не дуже — у всіх є шанс. Ну або ж немає шансу втекти від служби. Викладачі акадаемії хочуть позбавитись нових студентів, а деякі студенти й самі хочуть, аби їх вигнали. Однак навряд чи їм вдасться, адже саме їх потрібно буде захищати місто у важку годину.

Флетч

80-th_02

Флетч — майтер перевтілювань! Під час одного зі своїх журналістських розслідувань, де він хотів розкрити наркоторговців, Флетч перевдягається безхатьком. Однак зустрічає він багатія, котрий обіцяє йому 50 тисяч доларів за власне вбивство. Адже багатій смертельно хворий, але якщо його вб’ють, його сім’я отримає хорошу компенсацію.

Назад у майбутнє

80-th_05

Марті Макфлай — звичайний підліток, котрий знайомиться із ексцентричним науковцем, що винайшов машину часу. Разом вони відправляться із зручних 80-х у далекі 50-ті, де Марті зустріне ще зовсім молодих батьків та потрабить у безліч кумедних ситуацій. Трилогія “Назад у Майбутнє” й досі має багато шанувальників, хоча часи, котрі були показані в ноступних частинах давно відбулись. Для когось ця картина своєрідний нострадамус. Якщо дивитись уважно. А для вас?

За бортом

80-th_06

Якось розпещена багатійка випала за борт яхти та втратила пам’ять. Правда з лікарні забирає її не чоловік, а бідний робочий, із котрим вона якось обійшлась не дуже гарно. Тож він переконує жінку, що вона його дружина. Тож тепер вона має виховувати “їхніх спільних” чотирьох дітей та виконувати домашню роботу.

Боги, напевне, збожеволіли

80-th_08

Дикі простори Африки. Тут проживає невинне плем’я бушменів, на територию котрого неочікувано потрапляє пляшка “кока-коли”. Плем’я вирішує, що це послання із небес. На фоні зіткнення культур відбуваються справді неочікувано-кумедні речі.

Гольф-Клуб

80-th_03

Гольф — спокійни вид спорту для аристократів. Хіба? Ось, до прикладу, Карл Спаклер, божевільний наглядач поля для гольфу розпочав третю світову війну проти ховраха терориста! Божевілля, скажете ви? Цей фільм досі вартий вашого перегляду, якщо ви хочете посміятись як слід.

Крокодил Данді

dandi

Мисливець на крокодилів у дикій природі як удома! Коли його навідує приваблива журналістка він знайомить її із звичним собі життям. От тільки журналістка вирішила відплатити тою ж монетою та запрошує його у Нью-Йорк… І ось, він вже в зовсім невідомих йому кам’яних джунглях.

Мисливці на привидів

80-th_04

Як виявляється, у Нью-Йорку живуть не лише люди, а й привиди. І захистити мирних мешканців “Великого Яблука” можуть лише “Мисливці на Привидів” – купка науковців пара-психологів, котрі вирішили не лише чинити подвиги, але й добряче заробити, увірвавшись в нову нішу бізнесу, котра з’явилась разом із нечистю.