10 найкращих комедійних серіалів від Netflix

Photo of author
Written By Сергій

netflix-comedies

Кінь Боджек

Мультсеріал, котрий починався наче прохідний ситком у стилі “Гріфінів” перетворився у справжній комедійний та драматичний феномен. Серіал розповідає про життя коня Боджека, колишньої зірки ситкому, котрий сьогодні втратив свою популярність і бажає її повернути, написавши автобіографічну книгу. Бажаючи повернути любов публіки, Боджек все більше поринає в апатію власного існування та повертається до помилок, котрі він зробив у минулому. А ви пройдете цей шлях разом із ним.

Майстер не на всі руки

Серіал розповідає про тридцятилітнього Дейва, котрий “пропалює” своє життя, заробляючи на ролях в дешевих рекламних роликах. Споглядаючи, як його знайомі одружуються та влаштовують життя, Дейв намагається весело проводити час. Але чи в цьому сенс?

Якось одного дня

Серіал розповідає про розведену жінку Пенелопу, колишнього віськового-ветерана та її сім’ю: соціально неадаптованого сина та доньку феміністку.

Незламна Кіммі Шмідт

Кіммі Шмідт провела в неволі 15 років. В підземеллі її тримала жорстока секта. Після порятунку вона опиняється в новому, невідомому світі. Але Кіммі не ламається, як це було б із будь ким іншим, адже вона невиправна оптимістка. Дівчина одразу ж знаходить друзів – сусіда Тайтуса та расистку із старомодними поглядами Ліліан.

Ґрейс та Френкі

Грейс та Френкі – закляті суперниці. Але їхні життя пересікаються, коли обидва їхні чоловіки одночасно повідомляють дружинам, що кохають один одного і хочуть жити разом. Цікава зав’язка? Подивіться цей серіал, бо це лише початок!

Дорогі білі люди

Кожна серія (окрім останньої) – це історія про різних персонажів. Втім всіх їх об’єднює важлива деталь. Усі вони – чорношкірі школярі, котрі навчаються в школі, де більшість – білі. Тож вони стикаються із расовою несправедливістю на кожному кроці.

Леді Динаміт

Серіали, в котрих комедіанти грають самих себе, на піку популярності. Не відставати від колег вирішила й Марія Бремфорт, зірка стендапу. Аби вирізнитись серед багатьох інших, вона вирішила показати своє життя через призму справді абсурдних ситуацій, адже на її думку, жінкам варто сприймати себе такими, якими вони є насправді, і лише тоді життя стане різнобарвним та цікавим.

Помаранчевий – хіт сезону

Десять років тому одна жінка незаконно перевозила наркотики. Десять років тому, ця жінка була коханкою Пайпер, котра сьогодні живе законослухняним життям. У неї є сім’я, чоловік та друзі. Але минуле нагадує про себе і Пайпер, за допомогу колишній, саджають у в’язницю на 15 місяців. Ця неочікувана для Пайпер та її сім’ї подія зачіпає багато життів, а сама Пайпер знайомиться у в’язниці із цікавими жінками, у котрих, якщо замислитись, доля часто схожа із її власною.

Любов

Гас – молодий, амбіційний хлопець, котрий бажає стати сценаристом. Міккі – продюсер радіостанції. В обох настали не найкращі часи в житті, обоє переживають розлуку із колишніми дівчиною та хлопцем. І обох життя зводить разом у звичайному супермаркеті. Між ними починається дружба, котра, очевидно, стане чимось більшим…

Блиск

Можливо “Блиск” – серіал не для кожного. Це досить глибока драматична комедія про дівчину Рут Уайлдер, котра все життя намагалась стати акторкою. Але на вулиці 1985-й рік, не найкращий час для жіночої реалізації. Але також це час розквіту фемінізму. Тож Рут запрошують на кастинг нового шоу – “Блиск”. От тільки виявляється, що це не серіал, а справжнє рестлінг-шоу, котре показуватимуть по телебаченню. І всі рестлери на ньому – жінки. Рут та її напарницям доведеться навчитися новому ремеслу та пройти багато перешкод, аби добитись успіху не особистого, а спільного. Але ще однією перепоною на шляху стає Бетті, жінка, котра ще недавно була подругою Рут, але сьогодні її справжній ворог, адже Рут зруйнувала сім’ю Бетті, переспавши із її чоловіком. Рут та Бетті доведеться битись на одному ринзі.

Блиск” особливо сподобається фанатам такого екстравагантного шоу, як Рестлінг, адже там вони зустрінуть багато рестлерів із реального життя y різноманітних камео. Із найвідоміших – Джо Хенніган (також відомий як Джон Моррісон), Чаво Гереро, Карлос Коллон Молодший (Карліто) та Джордж Мердок (Бродус Клей/Тайрус).