8 фільмів на випадок поганого настрою

Photo of author
Written By Сергій

Поганий настрій і хочеться плакати? Хочеться щоб хтось пошкодував, втішив, чи просто поплакав поруч? Чи може, хочеться побути насамоті? Ви здивуєтесь, але всі ці речі можна об’єднати, за допомогою цих чарівних фільмів!

Поганий настрій? Тоді ці 8 фільмів для вас. Дозвольте фільмам якщо не підбадьорити вас, тоді розділити ваш смуток.

Милі кістки

lovely_bones_2

Сюзі Селмон 14 років і у неї попереду все. Але Сюзі мертва, застрягла десь «між небом і землею», доглядає за своїми рідними і хоче помститися людині, що її вбила.

Все ще Еліс

still_ellis

А Еліс 50, вона успішний вчений-філолог і у неї перші ознаки Альцгеймера. Це нестерпно страшно, коли ти розумієш, що ще трохи і твоя особистість буде з’їдена хворобою. Страшно, коли хвороба навіть на час бере гору над тобою. Хочеться зробити щось таке, щоб не допустити своєї «смерті», поки ти ще живий.

last_love_on_earth

Остання любов на землі

Люди на землі втрачають почуття. Спочатку нюх, потім смак. І в цьому напівзруйнованому світі зустрілися епідеміолог Сьюзен і шеф-кухар Майкл. Чи є у світу і їх любові шанс?

Винні зірки

src_1403002184vinovat-zvezd

Екранізація книги про двох нескладних підлітків, хворих на рак. Вони зустрілися, перебуваючи в стадії впевненою ремісії, але не відразу зважилися пустити один одного в свої життя. Занадто багато вони про неї знають, занадто добре уявляють собі, які вони бомби уповільненої дії.

Римські канікули

roman-holiday

Взагалі-то це оскароносна комедія про принцесу і простого репортера, їх зустріч і прекрасний роман в Римі. Але насправді це тиха трагедія.

Старим тут не місце

starym-tut-ne-misce-2008-1

Чотириразовий володар головного призу Американської кіноакадемії – а власне, «Оскара», фільм несе смерть, смерть і ще раз смерть, а герой Томмі Лі Джонса в результаті втрачає будь-яку віру в людство.

Едвард Руки-Ножиці

edvard_ruky_noshyci

Це зворушлива драма про особливу людину. Та й чи про людину взагалі? Едварда створив добрий вчений, але не встиг завершити роботу і у Едварда залишилися ножиці замість рук. Фільм про терпимість, толерантність і про те, що ми ні скільки не готові до чогось, що виходить за рамки щоденної рутини. Чудова інтерпретація головного твору Мері Шеллі на свій манір від Тіма Бьортона.

Касабланка

casablanka

Це драма 1942 року, і вона до цих пір залишається одним з найсумніших фільмів в історії кіно. Просто тому, що герой поступив реалістично і раціонально, так як люди поступають щодня.