Фанати романтики з елементами сексуального ревізіонізму, радійте!

Photo of author
Written By dianosaur

koroleva_sharlotta222

Новий серіал “Королева Шарлотта: Історія Бріджертона” вже доступний на платформі Netflix і пропонує непередбачувані та сучасні повороти за які більшість глядачів полюбили всесвіт “Бріджертонів”.

У серіалі показано дві епохи, які розповідають про життя королеви Шарлотти, монархині, яка править світом з чудернацькими перуками й декоративними ручними собачками. У 1760-х роках 17-річна принцеса, на ім’я Шарлотта з незрозумілого князівства в Німеччині їде до Англії, щоб укласти шлюб з найвпливовішою особою, королем Георгом III. На диво, ця пара дійсно закохуються в одне одного.

То ж як ви могли зрозуміти, головним у сюжеті — відносини між королем Георгом III та його майбутньою дружиною Шарлоттою. Серіал показує, як виник расово інтегрований світ «Бріджертона» — через королівський шлюб зі змішаною расою та поширення титулів на чорну аристократію.

23 березня з’явився повний трейлер, який дозволяє отримати краще уявлення про неприємності, які королева Шарлотта створює при дворі, наприклад, проявляючи сміливість критикувати строгий британський етикет. Також ми бачимо, як королева опиняється в центрі скандалу через зраду у подружній парі.

Які ще цікавинки чекають фанатів всесвіту “Бріджертон” у серіалі “Королева Шарлотта: Історія Бріджертона”? Ми побачимо, як Агата Денбері та Вайолет Бріджертон стають яскравими дебютантками. В спінофі серіалу, ймовірно, буде багато скандальних романів, а також багато еротичних сцен. Також особливу увагу глядачів-естетів привернуть неймовірні костюми. Ексклюзивно для головної героїні королеви Шарлотти художниці-костюмерки створили тисячі унікальних образів та ювелірних прикрас. Звичайно, багато костюмів були натхнені яскравим та привабливим стилем, відомим у “Бріджертонах”, проте художниці підкреслюють, що в цьому серіалі костюми більше відповідають історичному контексту епохи й представляють те, що носила реальна аристократія при дворі.