10 фільмів для «пивного вечора»

Photo of author
Written By Сергій

1. Шалений Макс: Дорога Гніву.

madmax

Чистий екшн, чистий тестостерон! Вечір із друзями та бляшанкою пива в руках – що може бути кращим, за «Шаленого Макса» із його крутими перегонами в постапокаліптичному світі?

2. Зловісні Мерці 2.

evil-dead-1982-07-g

Один із тих випадків, коли оригінальний фільм можна пропустити та одразу братись за сиквел. Еш – справжній чоловік, який бореться з нечистю. Точнісінько, як ви із друзями, так? Є на що подивитись, а окрім того море сміху гарантовано.

3. Термінатор 2.

lionsgate-2001194-100181-full-image_gallerybackground-en-us-1483993497664__ri_sx940_

Іще один сиквел, кращий за оригінал. Чудовий фільм із красивими візуальними знахідками. Але ж не це головне? Потужний Арнольд в образі термінатора – можливо саме цей фільм варто передивитись із друзями?

4. Кінець Світу.

worlds_end_-_beer

Що робити, якщо ви із друзями вирішили провести вечір, випиваючи кухлі пива один за одним? Це я не про вас зараз, а про фільм. Бо саме це й роблять наші герої. А ще їм намагаються завадити прибульці. Ну що краще підійде для вашого вечора?

5. Бійцівський Клуб.

fight-club

Вже, практично, класика кінематографу. Історія хлопця, котрий із офісного планктону перетворюється в справжнього брутального чоловіка!

6. Такер і Дейл проти зла (Забійні Канікули).

tucker-dale-vs-evil-220-1200-1200-675-675-crop-000000

Насмішка над всіма популярними фільмами жахів змусить вас та друзів просто кататись по підлозі від сміху. А ще, один із персонажів використовує пиво як ліки від усіх болячок.

7. Дуже страшне кіно.

scary_movie

Іще один фільм, котрий насміхається над жахастиками. Цього разу більш класичний. Що важливо, вам не обов’язково дивитись оригінальний «Крик», аби насолодитись гумором. Беріть пиво в руки і починайте дивитись… Чуваааак!

8. Круті Фараони.

hot_fuzz_-_beer

Випивши пива тягне на пригоди? Стріляти в повітрі із двох рук? Ну гаразд… Стріляти в повітрі із однієї руки? Ну хоча б стріляти в небо кричачи? Та вперед. Але спочатку заповніть всі відповідні документи. Саме про це й черговий фільм Едґара Райта.

9. Джон Уік.

john-wick-keanu-reeves2

Один із найкращих бойовиків останніх років. Впевнений, ваші друзі не могли перестати про нього говорити після перегляду. Можливо, тепер варто подивитись разом?

10. Нестримні.

the-expendables-3-poster-slice_1

Бойовик, що став відомим ще до того, як почав зніматись. Ідея зібрати всіх легенд бойовиків в одному фільмі – це просто феноменально. Герої та лиходії вашого дитинства зіткнуться в безкомпромісному бою! Що ще підходить краще для «пивного вечору»? Ну, хіба що те, що написано вище… Так. Але «Нестримні» – вибір не гірший!