10 неймовірних серіалів із акторами найвищого ґатунку

Photo of author
Written By Сергій

Картковий будинок

house-of-cards-season-5

Амбіційний конгресмен від Демократичної партії Френк Андервуд в обмін на обіцянку зробити його держсекретарем допомагає Гаррету Уокеру стати президентом США. Однак після виборів глава адміністрації президента Лінда Васкез повідомляє Андервуду, що він не отримає посаду. Розлючені зрадою Френк і його дружина готові піти на все, щоб помститися новоспеченому президенту.

На кого дивитись: Кевін Спейсі.

Страшні казки

penny-dreadful-cast_0

Вікторіанський Лондон, на вулицях якого збирається нечисть самого різного штибу, здатна навести жах на кого завгодно. З багатьма з них ви давно знайомі: Доріан Грей, Джекіл разом зі своїм альтер его Хайдом, і Франкенштейн «під ручку» зі своїм жахливим творінням, і граф Дракула із Трансільванії, а також його підручні-вампіри та інші, не менш зловісні суті. Починаючи полювання за людськими тілами і душами, всі вони ділять Лондон між собою.

На кого дивитись: Єва Грін та Тімоті Далтон.

Гудіні

adrien_brody_as_harry_houdini_in_history_channel_tv_mini-series

Історія сходження до слави Гаррі Гудіні, його шлях від дитини з убогої сім’ї до великого ілюзіоніста. Всупереч очікуванням, картина не тільки розкриває деякі сценічні секрети майстра, але і повністю занурює в атмосферу магії, містики і чаклунства.

На кого дивитись: Едріан Броуді.

Світ дикого заходу

westworld

У футуристичному парку розваг андроїди на тлі історичних декорацій стають рабами людей, виконуючи рутинні завдання, поки в один момент збій в програмі не перетворює їх в небезпечних вбивць.

На кого дитись: Ентоні Хопкінс.

Нічний адміністратор

nichnyi-administrator

Нічний адміністратор європейського готелю (Том Xіддлстон) завербований агентами спецслужб для особливого завдання. Йому необхідно заслужити прихильність мільйонера (Xью Лорі), щоб довести його причетність до збройового бізнесу.

На кого дивитись: Том Гіддлстон та Х’ю Лорі.

. . . . .

Справжній детектив

tdfeat2

У Луїзіані в 1995 році відбувається дивне вбивство дівчини. У 2012 році справу про вбивство 1995 року повторно відкривають, так як сталося схоже вбивство. Щоб просунутися в розслідуванні, поліція вирішує допитати колишніх детективів, які працювали над справою в 1995 році.

На кого дивитись: Меттью МакКонахі, Вуді Харрельсон, Колін Фаррелл, Вінс Вон, Рейчел МакАдамс.

Кінець Параду

kinec_paradu

«Кінець параду» розповідає історію любовного трикутника: в одному кутку – англійський аристократ, в іншому – його красуня дружина, а в третьому – юна активістка руху суфражисток.

На кого дивитись: Бенедикт Кембербетч.

Записки юного лікаря

zapysky_unogo_likarya

У неспокійний революційний час юний лікар прибув в маленьке село, де взявся лікувати місцевих жителів. Головному герою серіалу доводиться дуже нелегко, адже він змушений стикатися з труднощами своєї професії, а також постійними забобонами своїх пацієнтів.

На кого дивитись: Деніел Редкліфф.

Американська історія злочинів

american_crime_story

Перший сезон представляє справу про вбивство, скоєне відомим американським футболістом і актором О. Джеєм Сімпсоном. Заснований на книзі Джеффрі Тубіна «Головний забіг в його житті: Народ проти О. Джея Сімпсона».

На кого дивитись: Джон Траволта та Девід Швімер.

Дуже дивні справи

stranger-things-2-1

У 80-і роки в тихому провінційному містечку загадковим чином зникає хлопчик на ім’я Вілл. Рідні та друзі сповнені рішучості з’ясувати, що ж з ним сталося. Особливо кращий друг Уїлла – Майк. Він починає власне розслідування і впевнений, що близький до розгадки. Але хлопці навіть не підозрюють, з чим їм доведеться зіткнутися.

На кого дивитись: Вайнона Райдер та Девід Харбор.