Кіно малеча: три довгоочікувані прем’єри літа-2019

Photo of author
Written By fersht

Що ви пам’ятаєте з дитинства? Високе небо, смачне морозиво та перших друзів. А ще – неймовірно цікавий похід із батьками «на мультики»: таємні сутінки залу, широкий екран та найрідніша людина поруч, що пригощає хрустким попкорном та затуляє очі, коли зовсім страшно. Не позбавляйте цих пам’яток своїх нащадків!

planetakino-1

Планета кіно – єдиний кінотеатр у Львові з форматом IMAX допоможе створити дійсно незабутні враження для ваших малюків. Цим літом мережа кінотеатрів потішить глядачів серією довгоочікуваних анімаційних ремейків та сіквелів.

Король Лев

planetakino-2

Цей мультфільм потрібно дивитись виключно в IMAX. Це фантастична подорож африканською саваною з ефектом занурення у простір відомого королівства Сімби та його друзів. Знайомий з дитинства сюжет мультиплікаційної драми розгортається на тлі розкішних реалістичних пейзажів та різноманітного тваринного світу африканської савани.

Режисер Джон Фавро оновив історію 1994 року та створив диво: критики дуже високо оцінюють кропітку роботу анімаційної команди, монтажерів, художників, звукооператорів та акторів. Приєднатися до суцільної сімбаманії можливо вже з 18 липня. Не пропустіть чудову нагоду вразити малечу неймовірним африканським шоу.

Angry Birds в кіно 2

planetakino-3

Якщо чесно – як часто ви бавитесь у смартфоні цією захопливою іграшкою? На перший погляд, сюжет гри абсолютно безглуздий: якійсь яйця, свині кольору зеленої травички та злі плахи замість камінців. Але щорічні сезони комп’ютерної гри захоплюють та не відпускають шанувальників вже понад 20 років. Ця популярність допомогла авторам створити перший анімаційний фільм, що зібрав у прокаті понад 400 мільйонів доларів.

Друга частина історії знайомить нас із новими персонажами та пропонує карколомне поєднання зусиль принципово запеклих ворогів. Тільки у мультику хитрі поросята та кругленькі пухнастики вимушені створити єдиний фронт проти насправді злого та підступного ворога: Птахи Зети, що мріє заморозити всіх своїх пернатих родичів.

Будьте впевнені – цей мульт вразить не лише малюків, а й дорослих яскравими кольорами, несподіваними поворотами сюжету та фантастично красивою картинкою.

Четверта Історія Іграшок

planetakino-4

Пригоди Ковбоя Вуді продовжуються та знайомлять нас із новими персонажами відомого мультсеріалу, що має історію понад чверть сторіччя. Що відбувається з улюбленими іграшками, коли малеча їх не бачить? Як змінилась Бо Піпп після довгого розлучення? Яку нову іграшку обере Енді Девіс? Все лише попереду, залишилось спланувати похід «на мультики».