Найочікуваніші фільми зими 2018-2019

Photo of author
Written By Сергій

Аквамен

aquaman-5

Артур Каррі – спадкоємець престолу Атлантиди повертається додому. Він – напівлюдина, напіватлант. Робить це його кращим, чи гіршим за інших, хтозна? Але думати немає часу, адже його зведений брат збирається захопити трон та розпочати війну із жителями суші.

Прем’єра в Україні: 13 грудня 2018.

Бамблбі

bumblebee-new-trailer

Після жорстокої битви з Бліцвінгом, Бамблбі втрачає пам’ять і в останній момент встигає поміняти альт-форму з Джипа на Фольксваген. Далі Бамблбі доведеться згадати хто він, і навіщо його було створено. Адже на Жовтого Автобота починається полювання. Люди об’єднуються з десептиконами, щоб зловити Бамблбі.

Прем’єра в світі: 20 грудня 2018.

Скло

glass-1

Кросовер фільмів М. Найта Ш’ямалана. У стрічці «Скло» зустрінуться Кевін Крамб, котрий страждає множинним розладом особистості, «Містер Невразливий» Девід Данн та сам Елайджа Прайс, він же Містер Скло.

Прем’єра в Україні: 19 січня 2018.

Холмс і Ватсон

john-c_-reilly-and-will-ferrell-in-holmes-and-watson-1

Комедійний погляд на відомих персонажів – Шерлока Холмса і доктора Ватсона. Детективи використовують свій блискучий розум, щоб розкрити таємницю, пов’язану з Королевою Великобританії.

Прем’єра в Україні: 24 січня 2019.

Аліта: Бойовий Ангел

alita-battle-angel-2018

Події фільму розгортаються в далекому майбутньому. Доктор Ідо випадково знаходить залишки кіборга. З уламків він відновлює дівчину, яка розуміє, що відмінно володіє бойовими прийомами. Але ось звідки у неї ці знання і хто вона – це належить згадувати і відновлювати самостійно.

Прем’єра в Україні: 14 лютого 2019.