7 по-справжньому смішних комедій

Photo of author
Written By Сергій

Що ми робимо у тінях

scho_my_robymo_u_tinjah

Псевдодокументальний кіно про трьох сусідів і за сумісництвом безсмертних вампірів, які всього лише намагаються вижити в сучасному світі, де є орендна плата, фейс-контроль в нічних клубах, згубний сонячне світло і інші неприємності. Чудова, хоча й трохи дивнувата, комедія від геніального коміка та режисера Тайки Вайтіті.

Грім у тропіках

bstiller_tropicthunder

Весь фільм являє собою один велику насмішку над Голлівудом. Тут буде осміяний все і вся, від любові американців до сиквелам до премії Оскар. Звичайний глядач буде просто реготати, а більш уважні оцінять кожен жарт.

Зомбі на ім’я Шон

shaun-of-the-dead-main

Двадцатидевятилетний лобуряка Шон (Саймон Пеґґ) весь вільний час проводить або в місцевому барі зі своїм другом Едом (Нік Фрост), або вдома, граючи у відеоігри. Сусідам не подобається бардак в будинку, а його дівчина Ліз скаржиться на брак уваги. Тому не дивно, що Шон не звертає уваги на повідомлення ЗМІ, в яких щосили йдеться про насування дивною епідемії.

Круті Фараони

hot_fuzz

Чергова комедія для вечора далекого від думок і проблем. Від всіх думок, взагалі! Багато зброї, крові і стрільби. Найреальніші життєві проблеми – порятунок лебедя, перемога над бандою в окремо взятому СМТ, а також розбушувалися хіпі біля супермаркету.

Кінець світу

worldsendbanner

Як і два попередні фільми – це частина трилогії «Кров та морозиво» від Едґара Райта. Пориньте в абсурдні ситуації разом із абсурдними персонажами, втім, не менш живими, ніж ми з вами. Ну, і звичайно, надеріть кілька інопланетних срак!

Дещо про Мері

descho_pro_meri

Головний герой, Тед, повний невдаха в усіх сенсах цього слова. В молодості він зустрічає «дівчину своєї мрії», Мері, від якої все божеволіють. Дивно, але йому вдається домогтися її уваги і домовитися з нею піти на випускний бал. На жаль, побачення скасовується. Проходить час, але герой ніяк не може забути ту єдину Мері, і він розуміє, що повинен знайти свою кохану.

Прибулець Павло

paul

Пара англійських гіків прилітає з туманного Альбіону в США заради того, щоб відвідати фестиваль Comic-Con. Під час поїздки за ними раптом починає слідувати дивна машина, яка терпить аварію прямо у них на очах. З машини виходить інопланетянин Пол. Він просить допомоги у гіків (Саймон Пеґґ та Нік Фрост… Вже вкотре), які не розгубившись погоджуються йому допомогти, тільки ось «люди в чорному» не сплять …

Секс-символ 90-х Шерон Стоун та її найкращі фільми

8 фільмів про те, що життя – це нескінченна пригода