10 фільмів на Різдво

Photo of author
Written By Сергій

Не знаєте як навіяти собі святкового настрою? Ми знаємо як вам допомогти! Ми підібрали для вас фільми, які додадуть різдвяного настрою. Вмощуйтесь зручніше, беріть смаколики й гайда дивитися фільми!

Джин

Джин

Фільм — комедія-казка про чоловіка-трудоголіка, який звертається за допомогою до чарівного джина, щоб повернути сім’ю перед Різдвом.

Один Вдома

homealone

Режисер Кріс Коламбус зняв фільм «Один Вдома» ще в 1990-му році. В результаті у нього вийшла чарівна сучасна казка про хлопчика, котрий не лише перемагає зло у вигляді грабіжників, але й відчуває різдвяну атмосферу, а разом із тим дарує її вам. Я знаю, що всі ви бачили цей фільм, але без нього підбірка різдвяних фільмів – не підбірка різдвяних фільмів. Перегляньте його ще раз.

Різдвяна Історія

ralphia

Гідна адаптація класичного твору Чарльза Дікенса заслуговує вашої уваги у новорічну чи різдвяну ніч. Цей класичний твір не втрачає своєї актуальності та стане чудовою картиною на свята для дорослих та дітей.

Ноель

tszud1

Дивовижно-невагомий фільм з неймовірними Сьюзен Сарандон та Пенелопою Круз. Трохи меланхолії, трохи втоми, трохи смутку — все це напередодні Різдва в Нью-Йорку. Нехай диво зустрічається рідко, нехай навіть тільки один раз в рік — але воно є.

Гаррі Поттер та Філософський Камінь

harry-potter-e-a-pedra-filosofal

Хоча історія юного чарівника Гаррі Поттера і його друзів зовсім не про Різдво, уявити свята без цього фільму неможливо. Може, вся справа в загальній атмосфері чудес, коли хочеться одягти мантію-невидимку, пройтися по таємничим коридорах Хогвартса і помахом чарівної палички начаклувати собі цілу гору солодощів.

Подарунок на Різдво

Цей фільм – трохи наївна і не зовсім правдоподібна, але все ж добра, весела і по-справжньому святкова комедія про те, на що здатні батьки в своїй безмежній любові до дітей і в прагненні подарувати їм найкращі подарунки.

Чарлі і шоколадна фабрика

9a97aaf1-e78d-496f-8d77-5b0c9153ceec

Тім Бертон все-таки чарівник, а ця його казка просто чудова в усіх відношеннях. Декорації та спецефекти, гумор , філософія, герої та актори – світ шоколадної фабрики продуманий тут до дрібниць, тому здатний подарувати вам справжній святковий настрій зі смаком вершкової помадки.

Сім’янин

6saqdh

Бувають такі картини, починаючи дивитися які, очікуєш типову американську комедійну мелодраму, а отримуєш постріл в голову. “Прикидаючись” милою різдвяної казкою, фільм “Сім’янин” з Ніколасом Кейджем майстерно розкриває тему сімейних цінностей і реального життєвого щастя.

Втрачене Різдво

Різдвяна казка, якою ми її ще не бачили. Тут чари і трагедія життя сплітаються воєдино, але це абсолютно не здається недоречним. У фільмі не так багато типових різдвяних декорацій і червонощоких Санта-Клаусів, але є щось глибоке і таємниче. Щоб відчути це, віддавайтеся повністю сюжету. І тоді відбудеться різдвяне диво.

Старий Новий Рік

738193ea-022a-4628-b2dc-9cdb5a78643e

Це відмінна кінокартина про новорічну ніч, що об’єднує всіх людей по всьому світу. Звичайно ж вона про кохання! За дві години, що триває фільм, ми встигаємо простежити за вісьмома з історіями, які, переплітаючись між собою, вчать нас прощати і любити, відпускати один одного і цінувати. Окремо слід згадати значний акторський склад та зі смаком підібрану музику.