Романтичні комедії 2014-2020 років

Photo of author
Written By Зеник

Хороше кіно для хорошого вечора

Кохання-хвороба (The Big Sick, 2017)

Пакистанський іммігрант Кумейл і американка Емілі закохуються одне в одного. Але їх родичі, друзі, культурні відмінності стають на заваді стосунків. Не витримавши тиску, вони розходяться.

romkomi-2

Одного дня Кумейл дізнається про важку хворобу колишньої коханої. Шокований хлопець переосмислює старі стосунки. І хоча Емілі знаходиться в комі, а її батьки навіть не бажають бачити пакистанця, він вирішує будь-якою ціною виправити свої помилки…

Шалено багаті азіати (Crazy Rich Asians, 2018)

Американка китайського походження Рейчел Чу зустрічається з красенем-викладачем. Після року прекрасних стосунків хлопець запрошує її у Сінгапур, аби познайомити з рідними та відвідати весілля друга.

aziaty-fix

По прибутті в Азію Рейчел дізнається, що її коханий є нащадком багатомільярдної бізнес-імперії і секс-символом, за якого мріють вийти заміж усі місцеві красуні. А ще у нього є злісна матір, котра терпіти не може “американізованих азіаток”…

Ти мій сумнів (Always Be My Maybe, 2019)

Саша та Маркус були сусідами, друзями, прекрасною парою. Вони виросли в Сан-Франциско та не уявляли життя одне без одного. Та все змінилося після смерті матері хлопця. Закохані віддалилися, а згодом – зовсім перестали спілкуватися.

romkomi-4

Саша переїхала в Нью-Йорк та стала відомим шеф-кухарем, Маркус – залишився вдома та почав працювати у крихітній компанії батька. Через 15 років, пара зустрінеться знову…

Екзотичне весілля (Destination Wedding, 2018)

У Френка була важке дитинство, позбавлене любові і підтримки. Він виріс циніком, що висміює кохання, шлюб, долю. Та навіть йому доводиться дотримуватися таких формальностей, як візит на весілля двоюрідного брата.

romkomi-5

У дорозі він знайомиться з неймовірно красивою жінкою Ліндсі, що теж запрошена на свято..Вони опиняються в одному літаку і таксі, живуть в сусідніх номерах, обідають за спільним столом… Невдовзі стає зрозуміло, що хтось ретельно спланував їх зустріч. Питання лише в тому, для чого?