Найкращі фільми лютого 2019 року

Photo of author
Written By Сергій

Крути 1918

ktruty_1918

Першим в нашому списку фігурує саме українське кіно Художній фільм за мотивами реальної історії бою на залізничній станції Крути взимку 1918 року. На тлі доленосних подій в країні два брата Андрій і Олексій Савицькі закохуються в прекрасну Софію. Більшовики підходять до Києва, місто наповнене “червоними” агентами. Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом все боєздатні частини армії, включаючи з юнкерами і студентами. Чотири сотні юнаків, серед яких Андрій та Олексій, стають проти чотиритисячного, добре озброєного війська.

Лего Фільм 2

lego_movie_2

Продовження надуспішного мультфільму “Лего Фільм”. Над Бріксбургом нависла величезна загроза: загарбники з космосу LEGO DUPLO® руйнують місцевість навколо швидше, ніж жителі міста встигають її перебудовувати. “Lego фільм 2” об’єднує всіх героїв в новій пригоді, місія якої – порятунок улюбленого міста. Боротьба за перемогу і відновлення гармонії з всесвіту LEGO занесе Еммета, Люсі, Бетмена та їхніх друзів не тільки на далекі і незвідані світи, а й на загадкову музичну галактику!

Холодна помста

cold-pursuit-kadr1

Прибиральник снігу Нільс Коксман спокійно живе разом з дружиною і сином – до тих пір, поки останнього не вбиває наркоторговець на прізвисько Вікінг. Тоді Нільс починає мстити, витончено вбиваючи бандитів одного за іншим. Ліам Нісон вже заявив, що це його остання роль у бойовику.

Аліта: Бойовий Ангел

alita_battle_angel

Адаптація популярної японської манги “Бойовий ангел Аліта”. Дія відбувається в XXVI столітті. Вчений знаходить на звалищі жінку-кіборга на ім’я Алита (Роза Салазар). Не тямлячи нічого зі свого минулого, крім смертельних бойових навичок, Аліта стає “мисливцем за головами”, що полює на кримінальних злочинців.

Влада

power_2019

Коли світом керують гроші і зв’язку, одна людина може отримати безмежний вплив. Унікальний дар переконання, неабиякий розум і доступ на найвищі рівні влади дозволили йому стати ляльководом серед сильних світу цього. Залишаючись тіньовим гравцем, він назавжди змінив хід історії…

Наркокур’єр

narkokurier

Фільм розповідає про Ерле Стоуна (Клінт Іствуд), 80-річний чоловік, який не може назвати своє життя щасливим. Приватний бізнес практично банкрут, відносини з дружиною залишають бажати кращого, а діти, здається, зовсім про нього забули. Одного разу йому пропонують роботу водієм. Ерл погоджується – і справи відразу йдуть вгору, а проблеми з грошима забуваються. Однак з часом він розуміє, що став наркокурьером для мексиканського картелю. Ускладнюється все тим, що він потрапляє в поле зору оперативника управління по боротьбі з наркотиками, агента Коліна Бейтса (Бредлі Купер).