Найкращі фільми жахів 2018

Photo of author
Written By Сергій

Тихе Місце

37042610-1033653

Події фільму відбуваються в 2020 році в постапокаліптичному світі, в якому люди майже винищені кровожерливими людиноподібними монстрами. Ці монстри зовсім сліпі, але володіють загостреним слухом, завдяки якому, почувши жертву, швидко наздоганяють і вбивають її. Сімейна пара фермерів, Евелін та Лі Ебботт, намагаються всіма силами вижити в новій обстановці, коли не можна видавати ніяких звуків.

Хелловін: Ніч Жахів

hellowin

Події відбуваються на Хеллоуїн 2018 року, рівно через 40 років після Хеллоуїна 78-го року. Майкл Майєрс після тієї ночі був схоплений і знову поміщений в лікарню в Смітс-Гроув. Але Майкл виривається на волю, аби завершити розпочате.

Анігіляція

annihila

Головна героїня, біолог Ліна, піддається допиту в якомусь закритому закладі: Ліна входила до складу експедиції в аномальну зону – «Мерехтіння», але з усієї експедиції повернулася тільки вона одна. «Мерехтіння» виникло після падіння метеорита на старий маяк десь на узбережжі США, і воно поступово зростає, захоплюючи все більшу територію.

Вінчестер: Будинок, який збудували привиди

36871820-1032911

Сара Вінчестер – спадкоємиця відомої компанії з виробництва зброї. Вона живе одна в величезному семиповерховому будинку з дивною архітектурою і заплутаним лабіринтом коридорів. За її вказівкою особняк постійно перебудовується. Але не для створення комфорту або прийому нечисленних гостей. Сара влаштовує пастки для зловісних примар, які бажають знищити усіх Вінчестерів.

Парадокс Кловерфілда

paradox

У найближчому майбутньому Земля страждає від глобальної енергетичної кризи. Світові космічні агентства запускають станцію «Кловерфілд», щоб удосконалити і запустити там прискорювач частинок Шепарда, занадто небезпечний для випробувань на Землі. У разі успіху станція забезпечить необмежений запас енергії для всієї планети. При цьому деякі експерти вважають, що запуск може створити «Парадокс Кловерфілд» і відкрити портали для інших вимірів, через що демони і монстри потраплять на Землю. Втім фільм лякатиме вас зовсім не монстрами, а напруженою атмосфером та ситуаціями, про котрі ви ще довго думатиме перед сном.

Найкращі бойовики 2018 року

Біографічний фільм “Толкін” отримав дату релізу