Найкращі супергеройські фільми 2018

Photo of author
Written By Сергій

Чорна Пантера

black-panther-1200-1200-675-675-crop-000000

2018 рік почався із фільму, на котрий мало хто чекав іще кілька років тому. “Чорна Пантера” вистрелив немов рушниця, зібравши колосяльні гроші в касах кінотеатрів, більше мільярда доларів. Фільм розповідає про Т’Чалу, нового короля вигаданої країни Ваканди, багатої на містичний метал та передові технології, котрі сучасному світові і не снились.

Месники: Війна Нескінченності

image-infinity

За Чорною Панетрою слідував іще один успіх компаній Disney та Marvel. “Месники: Віна Нескінченності” – безумовно найуспішініший (у фінансовому плані) супергеройський фільм, котрий знайшов чим здивувати. Епічне полотно розповідає історію Титана Таноса, котрий збирає камені вічності, аби очистити світ від половини населення так, щоб усім вистачило ресурсів. Це не лише масштабний, високобюджетний блокбастер, це ще й метакоментар у строну перенаселення землі, якщо щось.

Дедпул 2

pojawily-sie-pierwsze-reakcje-krytykow-na-deadpoola-2-_-lepszy-od-jedynki

Сиквел “Дедпула” увірвався в кінотеатри не так гучно, як перша частина. Можливо, через те, що вийшов він одразу слідом за третіми “Месниками”. Втім фільм вийшов більш різноманітним в плані екшену та гумору. А таком сиквел отримав харизматичного антагоніста (не лиходія, а саме антагоніста) в обличчі Кейбла, котрий повернувся у часі, аби врятувати свою сім’ю, а разом із нею й увесь світ. От тільки для цього потрібно вбити хлопця, котрий буде у всьому винним. Термінатор, котрого ми заслуговуємо.

Веном

venom-poster-new-1200-1703-81-s

Пропустивши “Людину-Мураху” ми одразу перестрибнемо до чогось трохи цікавішого (не кращого, цікавішого), а тобто до першого фільму нового кіновсесвіту Людини-Павука без Людини-Павука від Sony. Веном — інопланетний симбіотн (саме симбіонт, не симбіот), котрому для виживання необхідне людське тіло. Тож він потрапляє в тіло журналіста Едді Брока, котрий нещодавно залишився без роботи. Разом їм потрібно буде не лише врятувати світ, але й навчитись не відкушувати людям голови.

Аквамен

aquaman-21

Єдиний фільм за мотивами коміксів DC, що вийшов у 2018 році, виявився яскравим, захопливим та епічним. Артур Карі — дитя двох світів, син королеви Атлантиди та доглядача маяка, мусьть знайти міфічний тризуб першого короля Атлантів, аби не дати своєму братові почати масштабну війну проти жителів суші. Фільм багатий на різноманітні краєвиди, бойові сцени та багато іншого. Неймовірна пригода починається!