5 нестандартних різдвяних фільмів

Photo of author
Written By Сергій

Які фільми ви дивитесь у Різдвяний вечір? Напевне, є якісь шаблони, котрі повторюються щороку. Наприклад, “Сам Удома”? Але рано чи пізно приходить момент, коли хочеться чогось нового. Тож якщо ви втомились від стандартних різдвяних фільмів, то ось вам 5 дуже незвичних фільмів, котрі наповнені духом різдвяних свят.

Санта-Хрякус

christmas-hogfather-1038x425

Екранізація книги легендарного Террі Пратчетта – дивний, але чарівний фільм із різдвяною атмосферою. Фільм «Санта-Хрякус», наповнений фірмовим гумором письменника, розповідає про Смерть (Смерть – він, не забувайте), котрий змушений грати роль Санта-Хрякуса, еквіваленту Санта-Клауса в «Пласкому Світі», котрий зник безвісти. Якщо ви шукаєте на Різдво оригінальний та нестандартний фільм, тоді «Сента-Хрякус», можливо те, що вам потрібно.

. . . .

Поганий Санта

bad-santa-2-review-image

Цю кінокартину складно назвати класичним фільмом про Новий рік. Чорний гумор, цинічні вчинки і вічно п’яний Санта-грабіжник – все, що потрібно для смішної та, одночасно, сумної комедії. Але без різдвяних чудес і тут не обійшлося! Головних героїв відмінно зіграли Біллі Боб Торнтон, Тоні Кокс і Бретт Келлі.

Людина, яка винайшла Різдво

6934605b8d7f3d4b7bef321080e52d09

Неймовірна історія, чарівна музика і витончений стиль. Уявіть, що всі неповторні герої шедевру «Різдвяна пісня» Чарльза Діккенса оживають. Уявіть, що ці герої живуть разом з нами в реальності і створюють загадкову атмосферу Різдва. Фільм про те, як Чарльз Діккенс придумав унікальних персонажів і вічну історію, яка і зробила свято саме таким яким він є сьогодні.

. . . . .

Щасливого Різдва

jn1

Серед новорічних фільмів обов’язково рекомендуємо звернути увагу на кінокартину, яка заснована на реальних подіях – Різдвяному перемир’ї під час Першої світової війни. У світле свято солдати по різні боки барикад виходять на зустріч один одному, щоб привітати з Різдвом і навіть обмінятися маленькими подарунками. Дивовижна історія, яку повинен знати кожен.

. . . . . .

Ельф

elf_1

Фільм Джона Фавро 2003 року росповідає про те, як маленький хлопчик з дитячого притулку заповз в мішок Санта-Клауса і відправився з ним на Північний Полюс. Дитину взяв на виховання один з ельфів, помічників Санти, і назвав його Бадді. Коли хлопчик виріс, йому розповіли про його походження. І Бадді відправляється на пошуки своїх батьків. Фільм в черговий доводить, що в Різдво трапляються чудеса і мрії збуваються. А ще кіно вчить, що потрібно бути добрими, терплячими, не робити поспішних висновків і приходити на допомогу один до одного. Обов’язково подивіться фільм з дітьми.