5 серіальних новинок 2018, котрі ви могли проґавити копаючи картоплю

Photo of author
Written By Сергій

По іншу сторону

counterpart

Серіал «По іншу сторону» – це сильний науково-фантастичний трилер, котрий розповідає про Говарда Сілка, непримітного мілкого бюрократа, котрий раптом помічає, що його організація приховує перехід в паралельний вимір. Інший світ – є абсолютним віддзеркаленням нашого. Точніше, колись ним був. Справа в тому, що в наслідок наукового експерименту, згідно квантовій гіпотезі, колись один світ розділився на два паралельні. Спочатку вони були ідентичними, але коли одні і ті ж люди приймають різні рішення в різних світах, вони починають розвиватись абсолютно різними шляхами.

«По іншу сторону» – серіал, однозначно вартий вашої уваги. Особливої уваги заслуговує харизматичний Дж.К. Сімонс, відомий вам за трилогією «Людина Павук» (2002-2007) та комедією «Тут Курять».

Зінакшений Вуглець

altered_carbon

Одна із наймасштабніших серіальних прем’єр 2018 року в стилі кіберпанку. Двадцять сьоме століття. Тепер тіло не грає такої важливої ролі, адже особистість тепер зберігається на спеціальних «носіях». Їх завжди можна вийняти із тіла та перемістити в інше. Багатії можуть створювати своїх точних клонів, при цьому просто переносити в них свою свідомість, а от звичайні громадяни куди більш обмежані. Втім, для влади все виглядає так, ніби питання смерті вирішене, а злочинців можна саджати у в’язницю не на один життєвий термін.

Головний герой серіалу – Такеши Ковач, жорстокий солдат та найманець, чиє тіло було знищене, але 250 років опісля його наймає Лоренс Бенкрофт, найбагатший чоловік у світі. Лоуренс хоче, аби Такеши розслідував власне «вбивство» багатія.

Масштабний серіал Netflix може похвалитись серйозним акторським складом: Юель Кіннаман («Загін Самогубців»), Джеймс Пюрфой («Послідовники», «Хеп та Леонард»), Ентоні Макі («Перший Месник: Інша Війна», «Месники: Війна Нескінченності»). Серіал вже продовжено на другий сезон.

Гострі Предмети

sharp_objects

Каміла Прікер – кримінальна журналістка, що переживає не найкращі часи своєї кар’єри. Її відправляють в рідне містечко, де відбуваються жахливі вбивства молодих дівчат, аби Каміла написала «особисту розповідь», котра має «вистрелити» та збільшити продажі. Каміла знає кожну найменшу деталь містечка, котре, втім, ненавидить. Окрім всього вона страждає від психічного розладу, через котрий постійно наносить собі порізи гострими предметами.

До речі, це ще одне шоу із великою зіркою. Головну роль в серіалі виконує Емі Адамс, знайома вам за фільмами «Прибуття», «Людина зі Сталі», «Афера по Американськи», «Бетмен проти Супермена», «Ліга Справедливості».

Серіал «Гострі Предмети» – це лімітована ТВ-екранізація одноіменного роману Гілліан Флінн. Якщо вам був до вподоби фільм «Загублена» (теж за її книгою) із Беном Аффлеком, тоді й цей серіал саме для вас. Повільне та розмірене оповідання, завдяки котрому розкриваються важливі деталі повісті та нагнітається потрібна атмосфера.

Касл-Рок

castle_rock

Назва серіалу мусить викликати емоції в кожного фаната книг Стівена Кінга. Адже саме в цьому містечку відбуваються події книг «Куджо», «Мертва Зона», більше того, саме тут знаходиться в’язниця «Шоушенк». Втім, «Касл-Рок» – це не екранізація окремої книги Кінга. Швидше, події серіалу базовані на оповідях письменника.

Адвокат Генрі Дівер займається апеляціями щодо смертних кар в штаті Техас. Його батьківщина – Касл-Рок. Місто, де всі вважають його вбивцею власного батька. Через містичні події, пов’язані із в’язницею Шоушенк, Генрі мусить повернутись у рідне місто та допомогти невідомому хлопцеві, котрого знайшли замкненим у таємній клітці в’язниці після самогубства чергового директора.

Із акторського складу можна відмітити Андре Холланда («Сельма», «Місячне Сяйво») та Білла Скарсґарда («Хемлок Гроув», «Воно»). Як нам пообіцяли, кожен сезон серіалу буде окремою, завершеною історією. Всіх їх об’єднуватиме місце подій.

Патрік Мелроуз

patrick-melrose

Знайомтесь – Патрік Мелроуз. Плейбой, аристократ, алкоголік та наркоман. Серіал – це його історія, про те, як він намагається вибратись із тіні покійного батька, позбавитись від залежностей, котрі стали результатом дитячих травм, завданих руками батька-тирана. Події серіалу відбуватимуться в різних часових та географічних локаціях.

Про акторський склад говорити багато не потрібно. Достатньо того, що головну роль грає Бенедикт Кембербетч (благослови боже того, хто дав йому ім’я). Звичайно, в серіалі є інші зірки (як Х’юго Уівінг), але Бенедикта достатньо. Серіал «Патрік Мелроуз» вже встигли назвати найочікуванішою серіальною прем’єрою року багато різноманітних видань та порталів. До речі, шоу складається всього з п’яти серій, тому оцінити його можна всього за один довгий вечір на вихідних.