10 фільмів для романтичного вечора

Photo of author
Written By Сергій

Хочете чудово провести час із своєю другою половинкою, але не знаєте, який фільм обрати? Ось підбірка з 10-ти чудових фільмів для романтичного вечора. Обов’язково виберете щось для себе!

1. Ла-Ла-Ленд.

la-la-land

Оскароносна стрічка 2016 року розповідає про долі джазового піаніста та акторки, котрі пересікаються в один момент. Красива постановка та яскраві пісні прикрасять ваш вечір. Особливо, якщо хтось цього фільму ще не бачив.

2. Привид.

ghost

Стрічка 1990-го року із Патріком Свейзі та Деммі Мур не втрачає своєї казковості й сьогодні. Наскільки сильним буває кохання, як довго вдається його зберегти та як відпустити того, кому прийшов час піти?

3. Титанік.

ap_titanic_kate_leonardo_jack_rose_sk_140113_16x9_992

Однієї згадки про цей фільм цілком достатньо. «Титанік» – це в першу чергу історія не про затонулий корабель, а про людей, котрі полюбили один одного і вимушені згодом попрощатись. Саме тому стрічка Джеймса кемерона популярна й сьогодні.

4. Вічне сяйво чистого розуму.

eternal-sunshine-watching-recommendation-videosixteenbyninejumbo1600

Кохання можна стерти із пам’яті, але не з серця. Саме таку історію хотів розповісти у своєму фільмі «Вічне сяйво чистого розуму» режисер Мішель Гондрі. В цьому йому йому допомогли Джим Керрі та Кейт Уінслет.

5. Брудні Танці.

dirty-dancing

Ще один фільм, котрий не вдалось переплюнути аналогам із майбутнього. «Брудні Танці» – це кіно про любов, про танці, та ще раз про любов. Після виходу фільму глядачі тисячами забажали навчитись так танцювати та знайти кохання. Сьогодні вам гарантовані такі ж емоції. А якщо друга половинка поблизу – то половину роботи вже зроблено.

6. Ванільне небо.

vanilla-sky-1200-1200-675-675-crop-000000

Фільм розповість про справжнє кохання.Воно спалахнуло раптово, але стало для головного героя найважливішим у житті. Воно буде зовсім не таким, яким ви його собі уявляєте. Заради нього можна відмовитися від реальності. Але тоді кохання стане підступним лабіринтом свідомості, єдиний вихід з якого – це відкрити очі.

7. Перед сходом сонця.

before-sunrise-hero

Історія головних героїв тривала всього один день, зате це був саме той день, заради котрого варто було жити. Чарівний день втілений на екрані разом із молодим Ітаном Хоуком, вартий вашої уваги.

8. Блакитний Валентин.

blue-valentine-1200-1200-675-675-crop-000000

Цей холодний, мов сніг та реальний, наче вітер за вікном. І він про кохання. Дін (Райан Гослінг) і Сінді (Мішель Вільямс) тонули в коханні, але через деякий час вони переситились своїм почуттям. Незрозумілим чином воно трансформувалося в інше і стало обтяжувати. Але важливіше – чи зуміють двоє закоханих утримати та відродити закоханість та пристрасть, які у них залишилися?

9. 50 перших поцілунків.

50_first_date

Генрі випадає рідкісна вдача: він зустрічає дівчину мрії, в той же день йому вдається домогтися взаємної симпатії! Правда, в цій історії є один нюанс, який мало не знищив велику любов: Люсі страждає втратою пам’яті і на наступний після знайомства ранок не згадує Генрі. Але головний герой не здається і вирішує кожен день завойовувати любов Люсі, навіть якщо на це піде все життя.

10. Реальна любов.

love_actualy

«Реальна Любов» – це розповідь про розвиток стосунків одразу декількох незвичайних пар. Талановиті актори, цікаві сюжетні лінії, любов у різноманітних її проявах – що ще потрібно для романтичного вечору?