5 фільмів, після котрих ви захочете здійснити свою мрію

Photo of author
Written By Сергій

Едді Орел

eddie_the_eagle_1

Історія про Едді Едвардса, який з пелюшок мріяв потрапити на Олімпіаду, хоча він навчався в корекційної школі, у нього були хворі коліна і він ходив на спеціальних милицях. Але завдяки своєму неймовірному завзятості і підтримки матері він з великими труднощами потрапив на зимову Олімпіаду-1988, де виступав в якості стрибуна з трампліна.

Прогулянка висотою

progiljanka_vysotoyu

Фільм про французького канатохідця Філіпа Петі. У центрі сюжету – його мрія, що збулася – неймовірний прохід по канату, натягнутому між вежами-близнюками Всесвітнього торгового центру в 1974 році.

У гонитві за щастям

1426796722_v-pogone-za-schastem-2007-1

Кріса Гарднера кинула дружина, і він залишився один з п’ятирічним сином. Робота не приносить прибутку, і вони опиняються на вулиці без грошей і житла. Кріс не бажає здаватися і вирішує влаштуватися стажером в брокерську компанію. Тільки півроку він не буде отримувати за роботу грошей. Але Кріс щосили прагне зробити так, щоб його дитина росла щасливою, отримує місце і стає одним з найуспішніших підприємців в історії.

Стівен Гокінг. Теорія Всього

0b447a080f354fdabef636e50f5a9e0a

Молодий студент-фізик Стівен Хокінг знайомиться з майбутнім мистецтвознавцем Джейн Уайльд. Стівен подає великі надії, професори бачать в ньому майбутнє англійської космології. Хокингу ставлять страшний діагноз – хвороба Лу Геріга. Його життя може обірватися через 2 роки, але це не лякає Джейн. Будучи практично повністю паралізованим, він продовжує жити, робить видатні відкриття та пише науковий бестселер.

. . . . .

Сельма

selma1

Драма про марші протесту, організованих правозахисником, лауреатом Нобелівської премії Мартіном Лютером Кінгом в місті Сельма, штат Алабама. Це були рухи за громадянські права чорношкірих в США, особливо за право голосу на виборах.