10 серіалів Netflix, котрі сподобаються кожному

Photo of author
Written By Сергій

16-051334-the_best_netflix_original_shows_ranked

Чорне Дзеркало

black_mirror

За останні 10 років технології міцно укорінились в нашому житті. Нам простіше розповісти про проблему на фейсбуці, ніж довірити секрет близькій людині. Ось і в світі «Чорного дзеркала» люди не можуть жити без технологій, які приносять їм шкоду і страждання. Цей серіал – жорстка сатира над нашим сьогоденням.

Картковий Будинок

house-of-cards-season-5

Головний герой Френсіс Андервуд є одним з найвпливовіших конгресменів. Він розумний, розважливий і амбітний. В обмін на обіцянку зробити його держсекретарем він допомагає Гарретту Уокеру стати президентом. Але після виборів Френсіс отримує відмову. Оскаженілий зрадою, він продумує план відплати, здійснити який допомагає вірна дружина Клер.

Нарко

narcos

Це серіал про Пабло Ескобара, якого боявся уряд, шанував народ і ненавиділи поліцейські. Він побудував величезну могутню імперію з постачання наркотиків в США. Оповідь в серіалі ведеться від імені співробітників наркоконтролю, які показують, на що здатні люди, спраглі до влади.

Помаранчевий – тренд сезону

orange-is-the-new-black-

Головна героїня серіалу Пайпер Чепмен любить своє життя і різні приємні дрібниці, будь то душ вранці або гарний сніданок. Але через помилки молодості вже через багато років Пайпер опиняється у в’язниці, де повинна провести довгі 15 місяців. Тепер їй доведеться не тільки жити, але і виживати серед нового оточення.

13 причин чому

13_reasons_why

Одного разу школяр Клей Дженсен знаходить на порозі свого будинку коробку з аудіодисками від дівчини Ханни, яка наклала на себе руки. У своїх записах Ханна розповіла 13 причин, які штовхнули її на це, і Клей – одна з них.

Перед тим, як перейти до наступної п’ятірки неймовірних серіалів Netflix, я б хотів згадати про інші серіали, гідні згадки. Вони сюди не потрапили з моїх суб’єктивних думок. Ви можете висловити свою думку в коментарях на Facebook. Це серіали «Забуті Богом», «Корона», «Видозмінений Вуглець», «Незламна Кіммі Шмітд» та «Восьме Чуття».

Дуже Дивні Справи

stranger-things-2-1

У 80-і роки в тихому провінційному містечку загадковим чином зникає хлопчик на ім’я Вілл. Рідні та друзі сповнені рішучості з’ясувати, що ж з ним сталося. Особливо кращий друг Уїлла – Майк. Він починає власне розслідування і впевнений, що близький до розгадки. Але хлопці навіть не підозрюють, з чим їм доведеться зіткнутися.

Шибайголова

daredevil_horizontal-5characters_us-main3

Головний герой Метт Мердок осліп в дитинстві в результаті нещасного випадку, але завдяки цьому інші почуття посилилися в десятки разів. Подорослішавши, хлопець вирішив присвятити своє життя захисту людей і боротьби зі злочинністю. Тому днем він успішний адвокат, а вночі – Шибайголова, месник у масці.

Джессіка Джонс

jessica_johnes

Джессіка Джонс – єдиний працівник приватного детективного агентства, вона проміняла свою кар’єру супергероя на дешеву квартиру. Але минуле все одно накриває її крижаний хвилею, коли в місті з’являється лиходій, який може управляти волею людей.

Люк Кейдж

luke_cage

Після невдалого експерименту головний герой Люк Кейдж збігає з в’язниці і намагається почати життя заново. Він працює на кількох роботах, щоб зводити кінці з кінцями, і намагається не застосовувати суперсилу. Але одного разу злочинці вбивають єдину людину, яка вірила в Люка і підтримував його, і тоді хлопець вирішує вийти з тіні і відновити правосуддя. Він не надягає маску і не приховує свого імені, тому всі знають, хто він такий і де його шукати.

Холістичне Детективне Агенсвство Дірка Джентлі

dirkgently

Тодд жив звичайним життям. Працював швейцаром в готелі, отримував невелику зарплату і допомагав сестрі. Але в один день весь його світ звалився. Тодда звільнили з роботи, господар квартири став йому погрожувати, його навіть почали підозрювати у вбивстві. Але коли він вже почав опускати руки, в його житті з’являється невтомний оптиміст Дірк Джентли, який заявляє, що Тодд – важлива частина розслідування.